zaterdag 15 november 2008

HAND IN HAND

Ik kijk naar buiten en zie een man en een vrouw hand in hand lopen. Eigenlijk vind ik dat maar een malle gewoonte. Ik doe het zelf ook wel eens hoor, daar niet van, maar ik voel mezelf toch altijd lichtelijk idioot wanneer ik dat doe. Ik ben namelijk groot genoeg om los te lopen, weet ook overal de weg, loop over het algemeen niet weg, kan al goed uitkijken op straat en weet mijn evenwicht goed te bewaren. Ik loop gewoon liever niet hand in hand geloof ik. Soms nog wel met één van de kinderen, maar ook dan alleen als ik geen haast heb en goed in mijn velletje zit.
Anyway, ik heb er niet zoveel mee. Kent iemand dat?

6 opmerkingen:

ilse zei

Nee eigenlijk niet ik loop juist altijd hand in hand met kinderen en G.

Anoniem zei

@ilse: Jaah, dat had ik al wel gedacht hoor. Maar jij bent dan ook nog steeds straalverliefd en zo... Margriet

christa veldkamp zei

Ik herken heel goed dat gevoel wat je omschrijft, dat heb ik ook. Ik probeer me er overheen te zetten omdat ik het ook wel eens belachelijk van mezelf vind. Dan denk ik...wat ben ik veluws....het niet uiten enzo, dat is iets veluws. het zit er zo ingebakken dat je het beter maar zo kan laten. ik loop ook liever los namelijk, maar ik merk ook dat ik tegenwoordig de hand van de ander opzoek...zomaar .. zonder er over na te denken, los en vast zo is het leven. mooi toch.
liefs christa

Hettie zei

Ik ben dol op hand in hand :-))!

Heleen zei

Ik hou er wel van hoor... hand in hand. Loop regelmatig met een van de kids hand in hand. Zal wel niet zo lang meer duren dus geniet ik er nog even van. Helemaal geweldig vind ik het met een vent. Helaas is die er niet.

rita zei

het is zo lekker...zo knus...zo liefelijk.........
met mijn lief dan he:-)