maandag 1 december 2008

AAAAARGH

Afijn.
Ik dus achter de computer om een nieuw berichtje te schrijven.
Blijkt het helemaal niet te lukken!
Dat komt omdat ik een gevoelige doos/vrouw ben en sommige dingetjes niet of slecht van me af kan zetten. Slaat meteen op mijn schrijverij, verdorie!
En nu wou ik even dat ik een man was, met een baard, een penis en een porsche.
En dan zou ik een eindje gaan rijden, hard en irritant. Daarna zou ik ergens gaan staan zeiken tegen een boom en lekker mijn handen niet wassen.
En dan zou ik een pilsje gaan drinken in een willekeurige kroeg en de hele bliksemse bende alweer vergeten zijn. Want dat kunnen mannen. Mannen kunnen alles. Strontjaloers ben ik af en toe op ze.

5 opmerkingen:

Ik zei

Juist ja ik ook .
Mannen hebben het gewoon veel gemakkelijker dan vrouwen , ooit gehoord van een man met hormoonschommelingen??
Lijkt me trouwens ook heerlijk dat je gewoon overal kan plassen als je wil..
Gewoon chocola eten helpt ook
xx

Richard zei

O, wat is het heerlijk om een man te zijn! Maar daar ga ik natuurlijk verder niet over praten. Ik ga nu even met mijn Porsche het bos in rijden om te zeiken en daarna een pilsje te drinken.

margriet zei

Fijn, Richard!

Anoniem zei

Geweldig!!!!

christa veldkamp zei

Mannen zitten gewoon op hun apenrots en daar zitten ze en verblijven ze en hebben ze al het overzicht...denken ze. weet je... ik wou dat ik een man was....zo makkelijk...heerlijk gewoon. maar ja..misschien in een volgend leven weer. ik kan er nu al naar verlangen!! alhoewel, ik ben mijn man zijn niet vergeten, ik rij in een T5 en lig bovenop (:
liefs Christa