dinsdag 25 augustus 2009

IK ZITTER NIET OP TWITTER

Ik twitter niet.
Expres niet.
Ik vind het namelijk maar een mal gedoe.
Waarom zou ik bijvoorbeeld op internet zetten dat ik er vandaag over dacht worteltjestaart te maken, maar dat ik uiteindelijk toch aubergines in mijn boodschappentas heb gepropt omdat die zo heerlijk in de aanbieding waren. Of dat ik vanmorgen een beetje misselijk ben opgestaan omdat ik de dag ervoor ietsiepietsie teveel had ingenomen tijdens de naborrel van het werk, maar dat ik dat er best voor over had omdat het zóóóó gezellie was. Of dat ik tegen de dag opzie omdat ik rijexamen moet doen. Of van plan ben een patatje pinda te gaan eten. Of dat ik 20 kilo kwijt ben. Of mijn haar, of m'n portemonnee, of dat ik vanmiddag Sinterklaas heb gezien en dat zijn haar zo warrig zat.
Ik denk trouwens dat ik me in de derde zin niet goed heb uitgedrukt. Ik vind twitteren geen mal gedoe.
Ik vind twitteren belachelijk.
Ik vind twitteren wel iets hysterisch hebben, eigenlijk.
Ik doe zelf meestal gewoon een belletje naar mensen als ik ze iets te vertellen of te vragen heb. En dat vind ik dan wel weer genoeg.
Maar ja, ik ben volgens mij één van de weinigen in het land die dit vind.
En dat vind ik helemaal niet erg.
Dát zou ik wel op twitter willen zetten, dat ik niet op twitter zitter en dat ik het van ze lang zal ze leven niet zal doen ook!

PS
23 uur 10. Ingewikkelde dag gehad. Blogje geschreven, bakje chips gegeten. Ga nu slapen. Welterusten Nederland.

4 opmerkingen:

Ilse zei

Dit is dus eigenlijk ook een soort van twitteren he? alleen kan je hier nog veel meer kwijt, bij twitter kan je maar 2 regeltjes typen. Ik vind het wel leuk om dat allemaal te lezen hoor van je. 20 kilo kwijt? da ken nie, dan ben je onzichtbaar geworden dus...

margriet zei

Ilse, wat zeg je me nú? Dat bloggen een soort van twitteren is? Wacht, ik bel je!

Wondelgijn zei

Ik twitter dus wel.... maar ach, ik lees gewoon je blogje en zo weet ik (net als Ilse en allllle andere medebloggers) precies wat je aan het uitspoken bent!!
Hahahahaha

Margriet zei

Wondelgijn, dat dénk je maar, dat je alles precies weet...