woensdag 13 oktober 2010

gezocht: vergeetachtige alleenstaanden

Vraagje: voor mijn buurman ben ik op zoek naar mensen die de zorg hebben voor alleenwonende vergeetachtigen/beginnend dementerende mensen. Buurman is namelijk bezig met een systeem waar ik nog niet heel veel over kan zeggen, maar het is iets heel slims en handigs en volgens mij zit de hele wereld er al jaren op te wachten.
Dus: ken je iemand die de zorg heeft voor een vergeetachtige opa/oma/papa/mama/buur/kennis/vriend/vriendin/anders en heeft diegene de beschikking over internet, neem dan even contact met me op, dan sluis ik je door naar de buurman. Doe maar een mailtje naar mevrouw Margriet apestaartje planet punt ennel, alles voluit aan elkaar geschreven met kleine lettertjes.

5 opmerkingen:

Zuster_Klivia zei

Ik heb er ongeveer 2500 onder mijn vluegels... ;)

LMLEW ZELF zei

Gij zijt ne grote vreemde vogel dan, zuster! ;-)

Jeanette zei

En ik werk in een woon-/zorgcentrum bij mensen vanaf 55+ . Ik ben overigens geen verpleegkundige oid, ik doe t huishouden. Weet niet of ik het idee van je buurman zou mogen weten, zodat ik het eventueel kan doorsluizen naar t hoofd bij mij op t werk?

(lees later je antwoord wel, ben morgen weinig tot niet online)

LMLEW ZELF zei

Jeanette,
Ivm het eventueel aan de haal gaan met het briljante systeem van buurman Jan, kan ik het je niet op eigen houtje geven. Zoals ik al schreef, stuur me een mailtje, dan sluis ik je vraag door naar de buurman en kan hij daar zelf actie op ondernemen. Bijzonder leuk dat je meedenkt!

Jeanette zei

Ah, oke, nou dan mail ik je even :-)