dinsdag 26 oktober 2010

ziek konijn

O jeetje.
Konijn Bubaji lag vanmorgen nogal stil op de koude grond. Er zat nog íetsje beweging in, maar niet echt veel. Dus staat er nu een hokje in de bijkeuken met daarin een konijntje dat het amper doet. Ik word daar zenuwachtig van. Ik aai haar en ik fluister een paar lieve woordjes, maar verder weet ik niet zo goed wat ik moet doen. Iedere keer als ik die bijkeuken in loop, vind ik het eng. Want straks ligt ze daar dood te zijn en dat wordt natuurlijk janken. Ja, tuurlijk wordt het janken. Het is toch een lievelingskonijn he, ook al keken de kinderen er maar sporadisch naar om en was het altijd gezeik om wie er het hok moest schoonmaken.
Maar.
Dat soort dingen tellen niet als er doodgegaan wordt.
Shit.
Ik hoop dat ze gewoon een herfstdip heeft en dat ze er weer bovenop komt. Wat denk je, moet ik er eigenlijk mee naar een dierenarts?

Update: Ze is nu bij de dierenarts, ligt aan een infuus en ze krijgt een kruik. Aan het eind van de dag kijken we of ik haar weer mee naar huis kan nemen. Ik hoop het!!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

als het je het zelf bent.... moet je dan naar de dokter???

Anoniem zei

Ik zou in elk geval de dierenarts bellen.
Sterkte.
Geke

Zuster_Klivia zei

Oeps... I'll keep my fingers crossed!

monique zei

oh oh....als dat maar goed gaat, mijn ervaring met konijnen, en dat is nogal veel vrees ik, is dat ze vrij snel het loodje leggen. Ik zal voor je duimen!

Christa zei

En Monique kan het weten, dus daar sluit ik me maar bij aan. Ik zal duimen voor het arme konijntje.