dinsdag 23 november 2010

nu alvast bestellen: vers kerstverhaal met illustraties en audio-cdHet is nog geen kerst -en van mij mag het gerust ook overgeslagen worden- maar eh, kijk, er zijn mensen die wél van kerst houden en er van alles mee doen. Bomen worden naar binnen gesleept en met ballen behangen, er verschijnen compleet besneeuwde Anton Pieckdorpen in de vensterbank, er worden kerststallen getimmerd, Jezus en Maria worden van zolder gehaald en er wordt diep nagedacht over het te nuttigen menu, de uit te nodigen gasten en een al dan niet zinnige dagbesteding. En er worden verhalen verteld. Uit boeken, de bijbel of uit het hoofd.
Mocht u een nieuw verhaal willen (voor)lezen, een kerstverhaal dus, dan heb ik er één geschreven. Zoetsappig, een beetje mysterieus en met een heuse kerstgedachte. Ook mensen met een christelijke geloofsovertuiging kunnen met een gerust hart reageren, want er staat geen woord verkeerd in, sterker nog, het is zelfs gebaseerd op een bijbeltekst.
En o ja, mijn lievelingsillustrator heeft er illustraties bij gemaakt. Mocht u het willen hebben, doe me dan even een mail met uw adres. Dan stuur ik het tegen vergoeding van de envelop en portokosten naar u op. En als extra krijgt u er een audio-cd bij waarop ik het verhaal voorlees. Zolang de voorraad strekt. (Ik heb er 50)

U kunt mailen naar: Mevrouw Margriet apestaartje planet.nl, alles aan elkaar geschreven, maar dan met kleine lettertjes.
U krijgt een mail van mij terug met daarin alle verdere gegevens.

NB: ik zal nog even bekijken hoeveel de porto is en het juiste bedrag hier vermelden. De verzenddatum van het hele zootje zal in ieder geval na Sinterklaas plaatsvinden.

NB2: Kan ook GRATIS via mail verstuurd worden. Dan krijgt u het verhaal op PDF formaat, vergezeld gaande van bestandje met geluid.

4 opmerkingen:

Joke zei

Ik haal Jezus en Maria nooit van zolder, maar ben gek op Anton Pieck-dorpen (woonde er zelfs in eentje ;o)). Denk dat we een sterke behoefte hebben aan een leuk verhaal van jou om de kerstdagen door te komen. Dus graag! Komen 'm wel een keertje halen.

Anoniem zei

Die foto.......
Wanneer? Hoe? Relatie met konijnenvoer?

Liefs, Jint

LMLEW ZELF zei

@Jint: ooit es een keer gemaakt bij jou. Weet niet meer wanneer. Zag hem in mijn compuetr en vond het wel een mooi plaatje.

Hettie zei

Ik wil! (Hoop niet te laat!)
liefs van Het