maandag 21 maart 2011

jammer

Ik heb zo mijn favoriete blogjes, en vandaag houden 2 daarvan er mee op. Dat vind ik op z'n zachtst gezegd niet leuk. Natuurlijk wens ik ze het aller, allerbeste, en probeer ik begrip te hebben voor hun besluit, maar tot mijn grote ergernis zit er tussen al dat begrip en goede wensen ook een venijnig staartje boosheid. Dat vind ik buitengewoon onaardig van mezelf, onvolwassen en egoistisch, maar het is er. 'Waarom stoppen jullie nou,' denk ik dan, 'wat moet ik zonder jullie.' En dan nog lelijker er achteraan: 'Waarom moesten jullie me dan zo'n eind meenemen in jullie leven, en waarom worden we nu gewoon gedropt? Was dan niet begonnen, verdorie, dan had ik jullie nu ook niet hoeven missen.' Zo denk ik dan, zo flauw en boos en kinderachtig. Het maakt me er niet mooier op. Wat moet ik nog veel leren, zeg!

5 opmerkingen:

Zuster_Klivia zei

Ehm, is dat geen heel normale en menselijke reactie? Wil je perfect worden? Nee toch?

Anoniem zei

Kennelijk ben je een trouwe volger en dan hoort 'balen' dat er gestopt wordt ook bij. Voor 't zelfde geld had het je niets gedaan. Twee kanten van dezelfde medaille.

Roelien zei

Ja, dat merkte ik onlangs ook: juist die blogs die ik zo leuk vond stopten er mee (het waren er twee in 1week)..ik ben benieuwd om welke blogs het bij jou gaat, want blijkbaar heb ik die gemist, wat dan ook weer jammer is omdat ze waarschijnlijk de moeite waard waren...

LMLEW zelf zei

@Zuster: Neeee, niet perfect, da's niet te doen, maar wel een stukje minder lelijk.

Nicole zei

Nou ben ik benieuwd welke blogs dat waren? Wat heb ik gemist.