dinsdag 6 december 2011

en nu weer verder...

Sinterklaas is achter de rug. Ik wilde foto's plaatsen van de prachtige surpirses die zijn gemaakt, maar ik ben mijn snoertje een beetje kwijt zodat ik de foto's niet kan inladen, dus dat feest gaat even niet door. Misschien vind ik 'm vandaag en kan ik jullie morgen even laten meegenieten. Want genieten was het! Echt geweldig hoe iedereen zijn of haar best heeft gedaan.
Nu hoeven we alleen de kerst nog maar, wat we volgens mij prima hebben opgelost door een weekje weg te gaan met het hele gezin. Terschelling wordt het, en daar heb ik best zin in. Niet zozeer in de kerstdagen, maar wel in het strand, de wind, de zee en het eiland zelf. Weer even een frisse neus halen, de wind om de kop voelen, een beetje banjeren en klooien en doen.
Laptop gaat mee, want het boek is nog niet af. Nog lang niet. Het is weer ploeteren en zuchten in het kwadraat, maar dat ben ik inmiddels wel gewend. Een boek schrijven gaat nooit vanzelf, hoe vaak ik het ook al heb gedaan.
Nummer 17 wordt het inmiddels. Zeventien ja, ik sta er zelf ook van te kijken. Eén ervan is nog niet klaar, die moet nog geillustreerd worden. Ik heb 'm vorig jaar al geschreven, maar de uitgever loopt iets achter. O ja, en er is nog eentje waar ik werk voor heb geleverd, maar dat is een gezamelijk project en ook nog niet klaar wat illustraties betreft, wat me ineens doet herinneren aan het feit dat ik de uitgever nog moet bellen, want er moet een stukje over gedaan worden. Dus. Vooruit met het luie gat, er moet gewerkt worden!

3 opmerkingen:

Mammalien zei

Goed idee, lekker weg met kerst. Ontsnappen aan de ellende! (-:

J\L zei

Terschelling? Aha, daar zijn ook van die kleine dolfijntjes. Zeehonden noemen ze die. In Pieterburen sparen ze die toch?

J\L zei

Terschelling? Aha, daar zijn ook van die kleine dolfijntjes. Zeehonden noemen ze die. In Pieterburen sparen ze die toch?