maandag 31 december 2012

net op tijd terug voor het nieuwe jaar

Ik was een weekje op Terschelling. Lekker fietsen, sjouwen langs het strand, kopjes koffie drinken overal, luisteren naar de golven, kijken naar de meeuwen, het wad en de ondergaande zon, naar mijn zo schrikbarend snel veranderende gezin, naar de Kale waar ik al ruim 19 jaar tegenaan kijk en waar ik me soms nog steeds over verbaas, naar mezelf, naar hoe ik ouder word, wijzer misschien, of misschien ook helemaal niet, gewoon, naar de dingen om me heen, die er zijn en niet meer zijn, wegraken of juist weer terugkomen.
Ach.
Ik ben een beetje nostalgisch.
De laatste dag van het jaar is begonnen, ik luister naar de top 2000, naar Freddy Mercury, naar hoe hij vraagt wie er forever wants te leven, ik niet, ├ęcht niet, niet forever in ieder geval, ik heb aardappels opstaan voor een bietensalade, de Puber is buiten z'n vuurwerk aan het verknallen, de konijnen hebben net een schoon hok van me gekregen en TerrorCat loopt zenuwachtig rond te zeiken vanwege de herrie buiten.
Goed.
Tot zo ver de berichten.
Rest mij nog u allen een heel fijn Nieuw Jaar te wensen.
Het wordt een jaar met 12 manen, met 365 dagen, met een zomer, met zon, met regen, met alles wat u zoal van het leven gewend bent. Ik ga er in ieder geval gewoon weer tegenaan, net als altijd. U ook?

3 opmerkingen:

Adri zei

Dank je wel Margriet!
Ik wens ook jou met de hele familie, huisdieren en al het andere, een heel voorspoedig en gelukkig Nieuwjaar!
Maak er wat moois van!

Hartelijke groet,

Adri

Anoniem zei

Een mooi, opwindend en creatief 2013 toegewenst. Dank voor al je reacties op mijn blog. Ik blijf je volgen.

Lenny zei

ik heb ooit eens gehoord dat je een nieuwjaarswens mag blijven uitspreken zolang je het meent.....dus...ik wil je een schitterend mooi, kreatief, gezond en gelukkig 2013 toewensen en ik hoop je snel weer eens te zien!
XX Lenny