vrijdag 19 december 2008

RARE OCHTEND

Het was een rare ochtend vanochtend. Eerst stond ik op en heb ik de galajurk van dochterlief drie kwartier droog zitten föhnen, wat voor mij best een vreemde gewaarwording was, want ik föhn normaal gesproken niets: geen haar, geen ei en al helemaal geen kleren. Maar goed, dit was een noodgeval, het kón gewoon niet anders. Daarna had ik geen tijd meer om te eten, dus ging ik nuchter naar de kapper om krullen te kopen (ja, ik koop mijn krullen, maar het zit zó natuurlijk dat iedereen altijd denkt dat ze echt zijn) en liet ik mijn haren aan de achterkant opeens heel kort knippen. Dus nu is het van voren veel langer dan van achteren.
Toen at ik soep en een broodje kaas en daarna schreef ik dit. Maar dit alles is natuurlijk een vereenvoudigde versie van de werkelijkheid, want eigenlijk heb ik veel meer gedaan dan dat. Niet zo héél veel meer, maar toch een beetje. Dat u dat even weet. Dat u niet denkt, die Breet, die doet maar wat vandaag.

5 opmerkingen:

Frits zei

"Dat u niet denkt, die Breet, die doet maar wat vandaag.'

(vrij vertaald)

"Dat U gaat doen vandaag, zoals die Breet "en niet te veel denkt"


Eerst doen dan denken


"frits"

Hettie zei

Getuige: je nieuwe kapsel staat geweldig :-)

Hettie zei

enne.... is je wasdroger kapot??!!

Ik zei

kleren föhnen??? Huh? Waarom? Moest ze die 's ochtends al aan?

margriet zei

@Ilse en Hettie: Het was een kerstagalajurk van hypergevoelige stof die echt niet in de droger kon, en ze wilde 'm dolgraag aan voor het kerstontbijt op school.