donderdag 25 juni 2009

BETER IETS DAN NIETS...
Jongens.
Jongens nog an toe zeg.
Ik wil al dagen schrijven, maar er zijn totaal geen gaatjes!
Het is zó allemachtig druk in huis, met kinderen, met dingen die te doen zijn, met perikelen rondom school, met ditjes hier en datjes daar, dat ik gewoonweg geen ruimte zie om rustig achter de computer te kruipen om jullie het vakantieverhaal te vertellen. Dus doe ik effe snel de wetenswaardigheden en daar moet het dan maar klaar mee zijn.
Goed.
Om een lang verhaal kort te krijgen...
De gaskabel van het busje brak, 1x in België en 1x in Frankrijk. In België was alles binnen 2 uur weer onder controle, maar in Frankrijk was het bijna weekend en de garagejongen had niet veel zin om ons ter wille te zijn, dus kregen we vervangend vervoer voor de laatste 600 kilometer.
Wíj zijn uiteindelijk dus wel op de plek van bestemming aangekomen, alleen het busje niet.
Op de camping hebben we allerhande klusjes gedaan, zoals het leegpompen en schoonmaken van een zwembadje, het kopen van een varken, het schilderen van een zwembadmuur, het maken van brandnetelsoep voor 30 man en het schrijven van een folder. We hebben geen tijd gehad om ons te vervelen, helaas ook niet om te duiken in de golven van Biaritz. Ik heb niet geplast in de bermen van Bordeaux en ook geen rosé gedronken op het Place du Tertre, máárrrrr....ik heb wél gedanst, gelachen, gegeten en menigmaal ietsjepietsje te veel gedronken.
En nu moet ik alweer stoppen met schrijven want er staat een loodgieter met een nieuwe wasbak voor m'n deur. En zo is er altijd wel wát...

5 opmerkingen:

Hettie Koens' PhotoBlog zei

Nou, ondanks het gezeur met het busje klinkt het me als een leuke week in de oren! En ja, ik voel mee met het 'drukdrukdruk-gevoel', ik SNAK naar vakantie!

Jeanette zei

t Klinkt als een heerlijke doe-vakantie!
Ben wel benieuwd hoe t met t busje verder gaat.

ps.Kwam hier zomaar via Ilse aanwaaien, en vind je gezellig schrijven, dus grote kans dat ik vaker terug kom :0)

Margriet zei

@Jeanette: het busje is gistermiddag opgehaald door onze lieve vriend (ja, nog steeds)en staat sinds gisteravond 23 uur eindelijk op de camping.

Ilse zei

Klinkt als een heel leuke vakantie Margriet zo wil ik ook wel een paar weekjes doorbrengen.

Jeanette zei

En doet t busje t weer? Of wordt dat nu een soort van attractie op de camping van jullie vrienden? ;)