maandag 31 mei 2010

oeps

Ja, en dan ga ik vanaf nu een beetje gek druk worden denk ik.
Want.
What's kebeurd...
Heb vandaag 'ja' gezegd op een vraagje van de uitgever, of ik weer een samenleesboekje wil schrijven. Heb per ongeluk meteen gezegd dat ik er ook wel 2 wil doen. 't Was er uit voor ik 't wist.
Ben impulsief hè, dan krijg je dat.
Zei de uitgever daar gretig 'ja' op.
Moet ik dus 2 boekjes af hebben voor september.
En de kinderschare zit in de laatste periode van school, met alle perikelen van dien.
Zij willen/moeten nog over, snapt u. En daar moeten ze nog even onwijs hard voor werken. En in die kinderschare zitten maar liefst 2 pubermeiden. En die zijn zo af en toe ongesteld, en dan gaan ze een beetje schreeuwen en moeilijk doen, dat soort dingen. Dat moet begeleid worden, dat wil zeggen, er moet worden teruggeschreeuwd. En daar ben ik dan weer heel goed in, maar men, dat kost tijd hè, dat kost tijd.
Moeten er ondertussen nog kinderfeestjes gevierd worden, moet de was gevouwen, wil ik meer dan 1 keer per week een verantwoorde maaltijd op bord hebben liggen, gaat het huishouden door, help ik een handje hier en een dagje daar en ga zo maar door.
Iets in mij zegt me dat het een beetje veel is....

2 opmerkingen:

Floor zei

Dat heb je dan aan jezelf te danken, doe er maar twee tssss , denk jij wel eens na? ;)
En ga je nog genieten van het mooie weer ook deze zomer? Op zulke dingen moet je alleen in de herfst ja zeggen ! Dat wordt heel weinig zeilen denk ik...

Christa zei

Ik zou zeggen heel grote letters en wat minder bladzijden. Pubers drie weken naar een puberkamp (ofzoiets) man kookt en een lieve Saar voor overig huishouden en aanlopend volk.
In ieder geval gefeliciteerd en succes!!