dinsdag 1 juni 2010

scheldkabouter


Voor Kale Man die onlangs 50 werd, heb ik uit klierderigheid een kabouter gekocht bij de action, u weet wel, de felverlichtste, ongezelligste winkel die er is, op de Wieb na natuurlijk. Het is zo'n kaboutertje dat fluit naar iedereen die voor zijn lichtsensor loopt. 'Fiet-fieuw' hoor je dan. Zoon zei na drie dagen achternagefietfieuwd te zijn geweest dat het een K**bouter is.
En toch is dat malle K**boutertje binnen no time onderdeel geworden van de familie. Het is een sport geworden om dat kleine menneke ergens neer te zetten waar je het niet verwacht. De dader van de verplaatsing ligt dan ergens dubbelgevouwen verstopt van de lach en er schijnen al snode plannen rond te gaan om er een camera bij te zetten en alle reacties te filmen.
Van een simpel kaboutertje van nog geen 2 euro is het een wezen in beweging geworden, waar we met z'n allen ons rothumeur op botvieren. Zalig. Dat ding weet van niks en wij kunnen op hem schelden zoveel we willen.
Een aanrader mensen, echt een aanrader!

5 opmerkingen:

Mammalien zei

Ja, dat zijn de beste cadeau's!

Anoniem zei

Wauw, wat heb jij een leuke blog! O jemig, is het al zo laat! Heb tranen in mijn ogen van het lachen om al die verrukkelijke stukjes.

margriet zelf zei

@anoniem: dank voor het compliment. Kom maar vaker, hoor. Mag best.

monique zei

Zo'n ***kreng stond ook bij ons aan de overkant voor het huis van de buurman, elke keer als ik m'n auto instapte begon ie te fluiten. Na een paar dagen was ie foetsie...wat blijkt, ons buurmeisje heeft 'm gejat en op haar kamer gezet....haha...ben ik ff blij!

Nicole zei

Wat leuk dat iedereen elkaar er mee plaagt, door de kabouter op onverwachte plekken neer te zetten! Ik voel me geïnspireerd! Morgen ga ik er ook 1 halen.