donderdag 12 januari 2012

conclusies en een dankjewel

De actie van gisteren heeft niet echt veel meer lezerds opgeleverd. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik de statistieken niet geheel begrijp, want ik weet bijvoorbeeld het verschil niet tussen pageviews en bezoekers.
Er is ergens een ding dat zegt dat ik 69 pageviews had gisteren, maar er is ook een ding dat zegt dat ik er maar 6 had, en als ik kijk naar de teller van het bezoekersaantal correspondeert dat met geen van beide cijfers, want die staat nu op 21.030 en toen ik gisteren het bericht plaatste stond ie op 20.956, waarvan er zeker 10 bezoeken van mij bij zijn (en die 3 van Adri) om te checken of het 'hard' zou gaan.
Concusies die ik hieruit kan trekken zijn:
1) Ik ben een hork met cijfers
2) Van statistieken heb ik geen kaas gegeten en wiskunde is janken
3) 69 is geen 1000
4) Ik word niet zo veel gelezen als ik zou willen, zelfs niet als ik 'gratis' als blogtitel gebruik
5) Ik had misschien ook de woorden 'give away' moeten gebruiken
6) Toch nog eens naar de instellingen kijken, want misschien heb ik mijn blog wel veel te privé afgesteld.
7) Ik netwerk te weinig én laat zelden commentaar achter bij blogs. Dat komt, ik hou niet van netwerken. Ik doe ook niet aan twitter of hyves of facebook. Ik ben al behoorlijk traceerbaar op internet, en wat mij betreft is dat meer dan genoeg. Ik zit wel op linked-in sinds vorige week, vanwege een speciale groep voor jeugdliteratuur, maar zelfs dat bevalt me niet. Ik wil er eigenlijk weer van af, maar weet niet precies hoe dat moet. Zucht.

Dussss.
Nou ja.
Ik ga maar gewoon op de oude voet verder.
Ik heb dus gewoon te accepteren dat ik zo'n 45-50 bezoekers per dag heb.
Dat aantal schrijnt wel eens, vooral als ik op andere blogs lees dat ze er 150 per dag hebben. Als ik eerlijk ben, wil ik dat ook wel. Natuurlijk wil ik veel gelezen worden.
De andere kant van het verhaal is dat die 45 tot 50 mensen per dag echt elke dag komen lezen hier. Sommigen ken ik persoonlijk, sommigen niet.
Ik wil al die 45-50 trouwe lezerds vanaf deze plek bedanken voor hun dagelijkse bezoek. Ik vind het fijn dat jullie er zijn, ik vind het fijn dat jullie me lezen.
Weet je, dat zeg ik eigenlijk te weinig, dat woord.
Dankjewel.
Dankjewel voor alles wat er wél is.
Namasté.

(Yoga gehad vanochtend. Vandaar)

5 opmerkingen:

Roelien zei

Namasté..

Zuster_Klivia zei

Dank voor het gratis compliment.

Graag gedaan, het bezoeken. Het plezier is geheel mijnerzijds :)

Mammalien zei

Haha, ik had expres het blogje met titel gratis gisteren overgeslagen... Tips: blog elke dag en verzin pakkender titels, haha..

Adri zei

Hallo LMLEW,
Hier Nr. 21091.
Dank voor al je mooie, creatieve, gekke, lieve, zotte, warme, openhartige, serieuze, duurzame, lichte, etc. etc. etc. en ... gratis gedachten.
Ga zo door!
Een trouwe fan.

Marjan zei

Graag gedaan... Ik kom niet dagelijks, ik kan namelijk nooit linken onthouden en mijn pc doet raar met favorieten en bladwijzers enzo...

Maar ik heb weer wel je dolfijnenboek gelezen, ook niet dagelijks overigens... :-)

Fijne dag!
Marjan